Στοίχημα Κουπόνι Σαββάτου : Δυνατή τετράδα για δεκαπλασιασμό

    Πρωταθλήματα υπάρχουν το Σάββατο, όμως το πρόγραμμα δεν είναι γεμάτο όπως τα ξέρουμε, καθώς αρκετές Λίγκες είναι ακόμη σε διακοπή. Ωστόσο υπάρχουν παιχνίδια από Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη, που διαξάγονται κανονικά.

    1989. Τορίνο – Μπολόνια: Μια κατηγορία μόνη της σήμερα η Ρόμα, καθώς έχουμε σχεδόν γεμάτη αγωνιστική και θα ξεκινήσουμε τις επιλογές μας από το ματς αυτό. Τέλος, το κύπελλο για την Τορίνο, οπότε πρέπει να «τρέξει» πλέον στο πρωτάθλημα αν θέλει να σώσει την χρονιά. Το ματς με την Μπολόνια δεν είναι εύκολο, όμως έστω και δύσκολα ο άσος μπορεί να επιβεβαιωθεί. Στο 1,80 από τον ΟΠΑΠ και 2,00 στην Interwetten.

    2062. Μπόρνμουθ – Γουίγκαν: Στο κύπελλο Αγγλίας υπάρχουν πολλά παιχνίδια και θα διαλέξουμε ένα φαβορί. Αυτό είναι η Μπόρνμουθ, που είναι σαφώς ανώτερη από την σημερινή της αντίπαλο, αφού μεταξύ τους υπάρχουν διαφορά δύο κατηγορίων. Σε συνδυασμό με τον παράγοντα έδρα καταλήγουμε στον άσο, που πληρώνει 1,60 στον ΟΠΑΠ και 1,70 στην Betshop.

    2166. Ρόμα – Αταλάντα: Δεύτερη επιλογή από το Καμπιονάτο, με την Ρόμα να δίνει δεύτερο σερί εντός έδρας ματς, μετά την γκέλα κόντρα στην Σασσουόλο (1-1). Η Αταλάντα δεν θα παίξει αμυντικά στο «Ολίμπικο» και αυτός ο τρόπος παιχνιδιού θα βοηθήσει στα πλάνα των «τζιαλορόσι». Ο άσος στο 1,60 από τον ΟΠΑΠ και 1,73 στον Stoiximan.

    2180. Σεβίλλη – Μπέτις: Η Σεβίλλη στα δύο γι’ αυτό το μεγάλο ντέρμπι, που έχει μεγάλη κόντρα και αντιπαλότητα. Φαινομενικά, η Σεβίλλη δείχνει να έχει προβάδισμα λόγω έδρας και ποιότητας, όμως και η Μπέτις από την άλλη πλευρά δεν έχει άσχημη ομάδα. Ένα τέρμα μπορεί να το βάλει, όπως βέβαια και οι γηπεδούχοι. Το Goal/Goal στο 1,50 από τον ΟΠΑΠ και 1,70 στην Vistabet.

    Πηγή : Στοίχημα Προγνωστικά

    0 0 Ψήφοι
    Article Rating
    Subscribe
    Notify of
    guest
    0 Comments
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα ασχόλια