ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Champions League

    ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

    Champions League

    Από τη φετινή σεζόν το bet-on-arme.com καθιερώνει μεγάλο διαγωνισμό για το Champions League, ο οποίος αφορά ένα παιχνίδι προβλέψεων με πρωτοποριακό τρόπο βαθμολόγησης που υπόσχεται ατελείωτο σασπένς και συγκινήσεις. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθείτε την κορυφαία αυτή διοργάνωση έχοντας ένα επιπλέον κίνητρο, να αποδείξετε ότι είστε οι ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ στην επιλογή σημείων.

    Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν, όμως έχουμε για εσάς πλούσια δώρα όπως Paysafe, Free Bets, εισιτήρια αγώνων, εμφανίσεις ομάδων και άλλες εκπλήξεις, που θα κάνουν τον διαγωνισμό ακόμη πιο συναρπαστικό. Θα υπάρξουν νικητές πρώτης φάσης, τελικοί νικητές αλλά και νικητές συγκεκριμένων αγωνιστικών με ξεχωριστά δώρα. Ξεκινήστε με την εγγραφή σας και σας υποσχόμαστε πολλές ανατροπές και πολύ αγωνία μέχρι το τέλος.

    Οι κανόνες του παιχνιδιού και ο τρόπος βαθμολόγησης είναι αρκετά απλοί και μπορείτε να ενημερωθείτε στη σχετική σελίδα του διαγωνισμού. Μπορείτε να συνδεθείτε με όλους τους τρόπους ( υπολογιστής, tablet, mobile ).

    Και δεν τελειώνουμε εδώ…. Ακολουθεί σύντομα και ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για την Euroleague στο Μπάσκετ για τους λάτρεις του αθλήματος και όχι μόνο. Μείνετε στο bet-on-arme.com και απολαύστε μια συναρπαστική σεζόν!!

    Καλή επιτυχία και καλές προβλέψεις!!

    … και μία συμβουλή: ΠΡΟΣΟΧΗ στις εκπλήξεις γιατί πληρώνουν!!!

     

    Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διαγωνισμού.

    http://score-predictor.bet-on-arme.com

    Team bet-on-arme.com

    0 0 Ψήφοι
    Article Rating
    Subscribe
    Notify of
    guest
    0 Comments
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα ασχόλια