Ο Μαρίνος Ουζουνίδης σε δηλώσεις του μίλησε για την νίκη του Παναθηναϊκού επί της Καμπάλα και την πρόκριση των «πρασίνων» στα πλέι οφ του Europa League.

Αναλυτικά:

Ερωτηθείς αν πέρασε από το μυαλό του η φράση περί πόρνης μπάλας του Ίβιτσα Όσιμ απάντησε: «Το σκέφτηκα, ναι. Το σκέφτηκα και στην Τούμπα πέρσι… Όμως έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Πρέπει να έχεις στο μυαλό σου πάντα ότι έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αλλά γι’ αυτό πρέπει να αξιοποιείς τις ευκαιρίες σου», τόνισε.

«Η Γκαμπάλα είναι καλή ομάδα, αλλά εμείς την κάναμε να δείχνει έτσι. Ήμασταν καλύτεροι και στα δύο ματς. Από την αρχή είχαμε ευκαιρίες. Όταν χάνεις ευκαιρίες, είναι πιθανό να το δεχτείς. Εμείς κρατήσαμε την ψυχραιμία μας και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Ήμασταν καλύτεροι και στα δύο ματς και αξίζαμε να περάσουμε. Θα πρέπει να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητά μας όμως», πρόσθεσε.

«Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να μάθει να κερδίζει εκτός έδρας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε για τη συνέχεια με την καλύτερη προσαρμογή και των νέων παικτών», κατέληξε ο προπονητής του «τριφυλλιού».