Ανακούφιση στον Παναθηναϊκό για τον Λούκας Λεκαβίτσιους, αφού η λιθουανική ομοσπονδία ανακοίνωσε πως η αποθεραπεία του Λιθουανού γκαρντ θα διαρκέσει 6-8 εβδομάδες.

Τυχερός μέσα στην… ατυχία του στάθηκε ο Λούκας Λεκαβίτσιους. Ο Λιθουανός γκαρντ «πάγωσε» τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού με τον χθεσινό (23/8) τραυματισμό του. Η λιθουανική ομοσπονδία εξέδωσε επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του παίκτη και τα νέα είναι τελικά καλύτερα από ο, τι αναμενόταν.

Όπως αναφέρεται στην ενημέρωση, οι γιατροί Ριμτάουτας Γκούντας και Βιτένις Τρουμπίτσκας ανέλυσαν τις εξετάσεις του παίκτη και κατέληξαν πως ο Λεκαβίτσιους δεν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση, ενώ το διάστημα της αποθεραπείας του θα έχει διάρκεια 6-8 εβδομάδων.

Δεν υπάρχει θέμα αντικατάστασης

Τα τελευταία νέα ανακουφίζουν φυσικά και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αφού αν τελικά ισχύσει το χρονοδιάγραμμα της αποθεραπείας, τότε ο Λιθουανός θα είναι έτοιμος -το αργότερο- στις 25 Οκτωβρίου. Αυτό σημαίνει πως θα χάσει μόνο τις δύο πρώτες εβδομάδες της νέας σεζόν.

Έτσι, οι «πράσινοι» δεν θα προχωρήσουν σε κάποια προσθήκη, ούτε υπάρχει θέμα αντικατάστασης του 23χρονου δεδομένου πως θα είναι πολύ σύντομα έτοιμος για τα κρίσιμα ματς του πρώτου μισού της σεζόν.

 Πηγή: SDNA.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.