Ο Λευτέρης Μποχωρίδης σε δηλώσεις στην παρουσίαση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με την Mercedes-Benz αναφέρθηκε στην κατάκτηση του κυπύπελλου Ελλάδος και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά:

«Η εκδήλωση αυτή είναι πολύ σημαντική για πολλούς λόγους. Τόσο λόγω της συνεργασίας της ομάδας με την Μερσεντές όσο και λόγω της παρουσίας των μικρών φίλων μας από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Είναι πάρα πολύ καλό όσοι μπορούμε να βοηθάμε αυτά τα παιδιά και να είμαστε δίπλα τους».

«Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας αποτελεί τον πρώτο τίτλο για εμάς και είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό για όλη την ομάδα. Μας δίνει πάρα πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Γιορτάσαμε την νίκη μας, την ευχαριστηθήκαμε αλλά τώρα οφείλουμε να την αφήσουμε πίσω μας και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για την πολύ δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί».

Για τον Γιάννη Αντετοκούμπο: «Ο Γιάννης με τη μέχρι τώρα παρουσία του στην Αμερική έχει κάνει περήφανο κάθε Έλληνα. Με τη δουλειά του αλλά και με τα όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα. Έχει ανοίξει τον δρόμο για όλους τους Έλληνας. Έχει αποδείξει ότι δεν έχει ταβάνι».