Ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού που δέχθηκε επίθεση από ορισμένους στυγνούς εγκληματίες για οπαδικούς λόγους σε αγώνα της εθνικής Ελλάδος στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μίλησε στο ΣΚΑΪ και σίγουρα συγκλονίζουν όσα ανέφερε.

Η Ελλάδα μπορεί να πέτυχε ευρεία νίκη κόντρα στο Γιβραλτάρ πριν λίγες μέρες, ωστόσο η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από ένα άσχημο και κατακριτέο σε κάθε περίπτωση περιστατικό. Συγκεκριμένα μια μερίδα χούλιγκαν επιτέθηκε χωρίς κανένα έλεος σ’ έναν άτυχο άνδρα με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ο οποίος πήγε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα.

Ο ίδιος μάλιστα μετά το περιστατικό, μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και σίγουρα όσα ανέφερε συγκλονίζουν. Να αναφέρουμε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος κατάφερε να μπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να γλιτώσει από τους θύτες της ιστορίας αυτής.

Αναλυτικά δήλωσε στον ΣΚΑΪ:

«Όταν έφαγα κάποιες γροθιές και άρχισα να κατεβαίνω, είπα πως αν δεν είχα κατέβει δεν θα είχα βγει ζωντανός. Ήξερα πως αν αντιστεκόμουνα με άλλον τρόπο, αν προσπαθούσα να βαρέσω κι εγώ δεν θα κατάφερνα τίποτα. Ήταν δέκα και ήμουν ένας, δεν θα έβγαινα ζωντανός από αυτή την πάλη. Με φυγάδευσαν, αλλά δεν με ένοιαζε τίποτα εκείνη την στιγμή. Ήμουν ικανός να μπω και στο γήπεδο για να ξεφύγω».

Leave a Reply

Your email address will not be published.