Τον Ιούλιο παρουσιάστηκε θέμα Καλτσίδη, τον Αύγουστο θέμα Γιαννακόπουλου, τον Σεπτέμβρη θέμα Γουάνγκ. Για να μην “πέσουμε” σε μια φάκα τύπου πρίγκηπα Φειζάλ, ας λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Γράφει ο Νότης Καμπέρης.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει δώσει νέα αναφορά σχετικά με το πρότζεκτ “PAO Foundation”. Ο Νίκος Βαρδινογιάννης, ο νεότερος, δεν φαίνεται έτοιμος να σηκώσει ακόμη το βάρος του συλλόγου. Η ιστορία με τον Καλτσίδη κρατάει εδώ και τέσσερα χρόνια, ενώ ουσιαστικά… έχει λήξει. Ονόματα τύπου Νιάρχου, Κασιδόκωστα κτλπ τίθενται εν αμφιβολω αν υπήρξαν ποτέ στο προσκήνιο. Ο Τζιανλιν Γουάνγκ έκανε πρόταση… υποσχόμενος ότι θα ανεβάσει το μπάτζετ στα 30-35 εκ ευρώ, ο Αλαφούζος την αποδέχτηκε, αλλά “πάγωσε” το θέμα, λόγω της κατάστασης του ελληνικού ποδοσφαίρου (πηγή Sportime). Κάτι δεν “κολλάει”.

Τους σωστούς προσανατολισμούς μπορεί να τους δώσει ο Γιάννης Αλαφούζος. Εφόσον αποφασισθεί να δοθεί συνέντευξη τύπου από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, τότε , θα ξεθολώσει κάπως το τοπίο. Αν και το πιθανότερο είναι να ακουστούν απογοητευτικές απαντήσεις. Διότι σε τέτοιες περιπτώσεις… η μεγάλη είδηση για την πράσινη καρέκλα θα “σκάσει” σε ανύποπτο χρόνο. Κανένας δεν θα γνωρίζει τον διάδοχο, πλην των εμπλεκομένων. Θα είναι μια είδηση για την οποία θα μιλάει ολόκληρη η Ελλάδα. Αλλά όχι πριν τα “βαφτίσια”… Οι υπάρχουσες φήμες εξυπηρετούν συγκεκριμένους σκοπούς.