Ο μάνατζερ του Νίκλας Χουλτ δεν ζητάει μόνο την εξόφληση των χρημάτων που του χρωστά ο Παναθηναϊκός, αλλά και ένα νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.

Ο Νίκλας Χουλτ είναι σίγουρα ένας πολύ σημαντικός παίκτης για τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο το τελευταίο καιρό, ειδικά μετά την προσφυγή του παίκτη, τα πράγματα έγιναν λίγο περίεργα. Μπορεί ο Σουηδός να έχει βγει και να έχει δηλώσει ότι θέλει να μείνει στους «πράσινους», αλλά ο μάνατζερ του δεν ξέρουμε τι έχει στο μυαλό του.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του Χουλτ φαίνεται πως έχει στα χέρια του πρόταση από το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα από την Σταντάρ Λιέγης, στην οποία δεν αποκλείεται να έχει πει πως ο παίκτης μπορεί να πάει εκεί ως ελεύθερος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο μάνατζερ του Σουηδού φαίνεται να ζητά εκτός από την εξόφληση του ποσού που έχει απομείνει (έτσι ώστε να αποσύρει την προσφυγή), και ανανέωση συμβολαίου με αυξημένες απολαβές. Συγκεκριμένα, ο Σουηδός έχει συμβόλαιο έως και το 2019 (ζητάει έως το 2010) και με τωρινές απολαβές περίπου στις 350 χιλιάδες ζητώντας λίγο παραπάνω από τις 400.000.

Leave a Reply

Your email address will not be published.