Παρότι σε συνέντευξή του ο Τζέιμς Φελντέιν μίλησε με ιδιαίτερα καλά λόγια για τον Παναθηναϊκό, παρά ταύτα εξέφρασε την πικρία του, που ήταν παράλληλα και ο λόγος που έφυγε απ’ την ομάδα, δηλαδή το ότι δεν ήταν πρωταγωνιστής στο σύνολο.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του παίκτη:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με εξαιρετικά παιδιά και εξαιρετικούς παίκτες. Γνώριζα καλά όταν πήγα εκεί ότι ο ρόλος μου θα ήταν τελείως διαφορετικός σε σχέση με εκείνον που είχα στις προηγούμενες ομάδες μου. Ήξερα ότι μπορούσα να σκοράρω και να κάνω μεγάλα ματς, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με μεγάλο βάθος.

Ήμουν έτοιμος γι’ αυτό αν και ήξερα ότι ήταν κάτι το διαφορετικό. Το σίγουρο είναι ότι αυτά τα δύο χρόνια με βοήθησαν πολύ να γίνω αυτό που είμαι τώρα. Υπογράφοντας στον Ερυθρό Αστέρα ήξερα ότι θα είμαι από τους παίκτες που θα βγουν μπροστά. Προσπαθώ να παίξω το παιχνίδι μου και να σκοράρω. Άλλωστε για αυτό ήρθα στην ομάδα. Ήθελα να έχω αυτόν τον ρόλο. Δεν ήθελα να είμαι ένας παίκτης από τους 12 του ρόστερ όπως στον Παναθηναϊκό. Ήθελα να είμαι πρωταγωνιστής και να δείξω τα όσα μπορώ να κάνω στην EuroLeague.

Ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα. Δείχνω τα όσα μπορώ να κάνω και νιώθω άνετα με αυτό. Ο coach μου δίνει πολύ αυτοπεποίθηση. Με εμπιστεύεται!».

Leave a Reply

Your email address will not be published.