Προσοχή στις… απομιμήσεις. Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Φενέρμπαχτσε για τα playoffs της EuroLeague πλησιάζει (21:00), το sold out έχει ανακοινωθεί εδώ και μέρες, ωστόσο πλέον εκφράζεται φόβος ότι η αγορά έχει κατακλυστεί από πολλά πλαστά εισιτήρια.

Η “δίψα” του κόσμου των “πράσινων” είναι δεδομένη. Και πάνω σε αυτήν φαίνεται ότι ποντάρουν κάποιοι, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες έχουν κυκλοφορήσει πολλά πλαστά εισιτήρια (και φωτοτυπίες Α4 από τη Viva) τα οποία όμως δεν θα δώσουν θέση στο ΟΑΚΑ για τους κατόχους τους.

Δεδομένο ότι θα παρθούν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και οι έλεγχοι θα είναι αυστηροί, ενώ όλα τα εισιτήρια έχουν ξεχωριστό bar code και όσα είναι πλαστά δεν θα περάσουν στο γήπεδο. Αυτός είναι και ο λόγος που οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι από τα εισιτήρια για το παιχνίδι έχουν εξαντληθεί ήδη εδώ και μία εβδομάδα, κάτι που ισχύει και για τον δεύτερο αγώνα της σειράς που είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη, 20 Απριλίου.

Το καλύτερο που έχει να κάνει κάποιος που έχει στα χέρια του… νόμιμο εισιτήριο είναι να πάει από νωρίς στο γήπεδο και να καθίσει στη θέση του, ώστε να αποφύγει την ταλαιπωρία. Γι’ αυτό το λόγο και οι θύρες θα ανοίξουν από τις 18.00, δηλαδή τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Πηγή: Sport24.gr