Ο Αντώνης Φώτσης λίγες ώρες πριν την σπουδαία αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Φενέρμπαχτσε μίλησε για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά:

Για τη σειρά με την Φενέρ: «Είναι ο πρώτος αγώνας της μεταξύ μας σειράς. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας, τα δύο πρώτα παιχνίδια στην έδρα μας και τον κόσμο μαζί μας και θέλουμε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για να προσπαθήσουμε να καταφέρουμε κάτι γιατί είναι μεγάλη ευκαιρία για εμάς».

Για την πολύ καλή κατάσταση του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα: «Εμείς βασικά κοιτάμε τι κάνει η δική μας ομάδα. Έχουμε πολύ καλό ρυθμό τον τελευταίο καιρό. Πρέπει να τον κρατήσουμε και να παίξουμε ακόμα καλύτερα γιατί η Φενέρ είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Σίγουρα θα είναι διαφορετικό παιχνίδι, αλλά θα φανούμε έτοιμοι».

Για τον αντίπαλο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και αν περιμένει… κόλπα από την πλευρά του: «Δεν ασχολούμαστε τόσο με το τι θα κάνει η Φενέρ. Αυτό είναι δικό τους θέμα. Εμείς κοιτάμε τι θα κάνουμε εμείς, τι θα κάνει ο κάθε παίκτης ξεχωριστά για να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα να φτάσει στο στόχο της».