Λίγες ώρες μετά την βαριά ήττα και τον βαρύ αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Φενέρ με 3-0 για τα play off της Euroleague, επικρατεί ένα χάος στο «πράσινο στρατόπεδο», καθώς η απόφαση της τιμωρίας της ΚΑΕ δεν άρεσε καθόλου σε ορισμένους παίχτες του συλλόγου.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 79-61 στην Πόλη από την Φενέρ και παράλληλα δεν κατάφερε να πάρει ούτε μια νίκη στη σειρά. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα μια τεράστια αποτυχία έλαβε χώρα και όπως φαίνεται δεν έκατσε καλά στ’ αυτιά της διοίκησης. Μάλιστα το πρωί της Τετάρτης έγινε γνωστό πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να ακυρώσει όλα τα αεροπορικά εισιτήρια των παιχτών και να τους τιμωρήσει, αποφασίζοντας να γυρίσει η ομάδα με πούλμαν από την Τουρκία.

Φυσικά όμως αυτή η απόφαση προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια σε ορισμένους παίχτες της ομάδας. Συγκεκριμένα ορισμένοι Αμερικανοί αποφάσισαν να περάσουν στην αντεπίθεση και να αγνοήσουν την απόφαση της ΚΑΕ. Έτσι, ήδη έχουν κινητοποιηθεί για να βρουν άλλους τρόπους επιστροφής στην Αθήνα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν ξεκινήσει αναζήτηση για εύρεση αεροπορικών εισιτηρίων με δικά τους έξοδα, καθώς αυτό που επιθυμούν είναι να γλυτώσουν την τεράστια ταλαιπωρία. Μένει τώρα να δούμε πως θα εξελιχθεί η ιστορία που έχει αρχίσει να γράφεται μετά την ήττα στην Πόλη και τον αποκλεισμό.

Αναλυτικότερα απ’ όσα πηγάζουν γύρω από το θέμα πέντε ξένοι θα φύγουν με αεροπλάνο, ενώ οι Έλληνες με τον Τζέιμς Γκιστ θα ακολουθήσουν την τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και θα έρθουν στην Αθήνα με πούλμαν όπως έχει αποφασιστεί.