Ο Νικ Καλάθης μίλησε στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» για την Εθνική Ελλάδος αλλά και για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

«Δεν το σκέφτομαι ακόμη, αλλά όταν έρθει η ώρα θα εστιάσουμε στο να φέρουμε τον Παναθηναϊκό και πάλι στο Final Four. Συνεπώς ένα μετάλλιο με την Εθνική και η επιστροφή στο Final Four με τον Παναθηναϊκό θα είναι ό,τι καλύτερο για τη φετινή χρονιά».

Η περσινή κατάληξη της σεζόν ήταν για τον Νικ Καλάθη ό,τι καλύτερο μετά τα όσα είχαν προηγηθεί. «Όλοι μας αμφισβήτησαν μετά τη σειρά με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά δείξαμε ότι διαθέτουμε μια ισχυρή ομάδα με πολλές επιλογές και καταφέραμε να πάρουμε παιχνίδια στα οποία χρειαζόμασταν τη νίκη, όπως ο πέμπτος τελικός στο ΣΕΦ. Δεν ήταν εύκολο, αλλά η ομάδα είχε αυτοπεποίθηση καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και πιστεύαμε ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ήταν πολύ καλό που δείξαμε πόσο σκληρή ομάδα διαθέτουμε. Το πίστευα όχι μόνο εγώ, αλλά όλη η ομάδα ότι είμαστε ικανοί να τα καταφέρουμε».

Μιλώντας, δε, για την Εθνική, είπε: «Οι στόχοι είναι υψηλοί και δε βλέπω το λόγο που δεν θα έπρεπε να είναι. Έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, ευτυχώς όλοι είμαστε υγιείς κι έτοιμοι να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό στο Ευρωμπάσκετ. Θέλουμε να κατακτήσουμε ένα μετάλλιο. Δεν νιώθουμε καμία πίεση. Για να πετύχουμε θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να παίξουμε το μπάσκετ που πρέπει και είμαστε ικανοί να παρουσιάσουμε».

Leave a Reply

Your email address will not be published.