Ο πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού, Απόστολος Κόντος έκανε επίσημη τοποθέτηση και προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και να εξηγήσει ότι ο Παναθηναϊκός είναι ο κόσμος του και πως εκείνος δεν μπορεί να πιάνεται στα χέρια και να επικρατεί εμφύλιος.

Ο Απόστολος Κόντος αποφάσισε να πάρει θέση για όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού θεωρεί πως η δύναμη της ομάδα είναι ο κόσμος του και πως δεν είναι δυνατόν να υπάρχει διχόνοια μεταξύ του κόσμου.

Παράλληλα εξέφρασε την λύπη του για ότι συμβαίνει και μέσω επίσημης τοποθέτησής του, προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα και να ενώσει ξανά τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Σίγουρα οι δηλώσεις του αναμένεται να συζητηθούν.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Η Δύναμη του Παναθηναϊκού είναι ο κόσμος του. Μέσα σε όλα τα δεινά αγωνιστικά και οικονομικά που περνάει ο σύλλογος της καρδιά μας είναι πραγματικά αδιανόητο οι οπαδοί μας να έρχονται αντιμέτωποι μεταξύ τους.

Άνθρωποι με το Τριφύλλι στο στήθος, μα περισσότερο με το Τριφύλλι στη καρδιά τους, να έρχονται αντιμέτωποι με τους ίδιους ανθρώπους που χρόνια τώρα όλοι αυτοί μαζί δημιούργησαν το μεγαλείο που λέγεται Παναθηναϊκός.

Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μικρύνει αυτό το σύλλογο.

Σε αυτή τη δύσκολη χρονική στιγμή ο Λαός του Παναθηναϊκού πρέπει να είναι ένας και αδιαίρετος.

Αντιπαλότητες και αντιδικίες δεν αρμόζουν στη Ιστορία μας και σε αυτά που χρόνια τώρα πρεσβεύει ο αγαπημένος μας σύλλογος.

Ο λαός του Παναθηναϊκού είναι ένας λαός με αθλητική και κοινωνική παιδεία .

Ο λαός του Παναθηναϊκού είναι αυτός που πρέπει να προστατεύσει το σύλλογο μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΑΝΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ».