Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας metrosport.gr, ο ΠΑΟΚ έχει ψαχτεί και για την περίπτωση του Δημήτρη Κουρμπέλη, παρά το γεγονός ότι από τους Θεσσαλονικείς αναφέρεται μόνο το όνομα του Ροντρίγκο Μολέδο.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι ένας ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό, όταν έπαιζε στον Αστέρα Τρίπολης. Οι εμφανίσεις του με το τριφύλλι ήταν εξαιρετικές και μπορούμε να πούμε ότι ανέβηκε κατά πολύ και χρηματική του αξία στο σύλλογο. Μάλιστα δεν είναι τυχαίο ότι μετά την αποχώρηση του Κάρλος Ζέκα πήρε και το περιβραχιόνιο.

Οι καλές του εμφανίσεις έκαναν το τριφύλλι να ορίσει τιμή πώλησης που θα ξεκινούσε από τα 2.500.000 ευρώ. Πλέον ο σύλλογος έχει ανάγκη από μετρητά και όπως είναι δεδομένο ίσως οι απαιτήσεις μελλοντικά πέσουν. Αυτό σκέφτονται και στον ΠΑΟΚ, καθώς φαίνεται πως ο παίκτης αρέσει στο «Δικέφαλο του Βορρά».

Με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν ο ΠΑΟΚ έχει ψαχτεί για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, καθώς πέρα από το ότι είναι εξαιρετικός, έχει και την ικανότητα να αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και ως κεντρικός αμυντικός. Καλύπτει δηλαδή δύο θέσεις. Μπορεί να μην υπάρχει κάτι χειροπιαστό μέχρι στιγμής και μπορεί να μην υπάρχει επίσημη πρόταση, ωστόσο στον ΠΑΟΚ κοιτάζουν «ζεστά» την περίπτωση του Έλληνα άσου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.