Ο Παναθηναϊκός με μπροστάρη τον Γιάννη Αϊδινιώτη ξεκίνησε χθες (7/12) την προσπάθειά του για να σηκώσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας που διεξάγεται μέσα στον Πειραιά. 

Συγκεκριμένα στο «Χατζηκυριάκειο» διεξάγεται το πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας και σύσσωμη η ομάδα του Γιάννη Αϊδινιώτη έλαβε μέρος με μοναδικό στόχο να καταφέρει στο τέλος να σηκώσει το πρωτάθλημα μέσα στον Πειραιά. Μια τεράστια πρόκληση που σίγουρα είναι μεγάλη και οι αθλητές της πυγμαχίας του συλλόγου μπορούν να τα καταφέρουν.

Αναλυτικότερα οι αγώνες ξεκίνησαν χθες (7/12) για τους πράσινους πυγμάχους. Συγκεκριμένα για την κατηγορία των 64 κιλών Ανδρέας Ζηκόπουλος αντιμετώπισε τον πιο φορμαρισμένο αθλητή της κατηγορίας, Αλέξανδρο Τσανικίδη, με αποτέλεσμα να ηττηθεί. Από εκεί και πέρα στα 69 κιλά ο Νίκος Καττής τέθηκε αντιμέτωπος με τον Ευμορφίδη (σ.σ. παίκτης του Ενικού ΓΣ), τον οποίο και κατάφερε να κερδίσει.

Η επιτυχία για τον Νίκο Κάττη ήταν φυσικά μεγάλη και πλέον σήμερα (8/12) θα μπουν στο ρινγκ περισσότεροι αθλητές του τριφυλλιού, προκειμένου να συνεισφέρουν και να οδηγήσουν την ομάδα στο μεγάλο της στόχο που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα στην έδρα του «αιωνίου αντιπάλου». Συγκεκριμένα στο ρινγκ θα μπουν οι Παπαδόπουλος, Ριτζάκης, Σιούτας, Ράλλης και Τόρναρης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.