“Οφείλει να κάνει είναι να κοιτάξει την επόμενη μέρα” γράφει ο Απόστολος Μιχαηλίδης.

Ο Παναθηναϊκός αδιαμφισβήτητα το τελευταίο καιρό έχει περάσει από “σαράντα κύματα”, είτε με την αλλαγή προπονητή που επήλθε έπειτα από συνεχόμενα ατυχή αποτελέσματα, είτε τώρα με τη μη πραγματοποίηση του αγώνα και τιμωρία της ομάδας των πρασίνων για τα επεισόδια στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας απέναντι στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Όμως, ο Παναθηναϊκός αυτό που οφείλει να κάνει είναι να κοιτάξει την επόμενη μέρα και να διεκδικήσει τη νίκη σε ένα καθόλου εύκολο παιχνίδι που θα κληθεί να δώσει το προσεχές Σάββατο απέναντι στον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο Στάδιο. Σίγουρα, μπορεί η πρώτη θέση του πρωταθλήματος να ναι μέχρι στιγμής αρκετά μακριά, όμως συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις όπως έκανε με τον Ατρόμητο και την εκτός έδρα νίκη του με 1-2 κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου, θα παραμείνει σε τροχιά Ευρώπης και θα διεκδικήσει και ότι καλύτερο ακόμα μπορεί.

2 Responses

  1. thanos

    οποιος έγραψε το άρθρο ας ξαναδιαβάσει την τελευταία πρόταση …. είναι κουραστική για τον αναγνώστη…. ρε παιδιά πριν πάτε να γράψετε σε site πρέπει τουλάχιστον να ξέρετε τα βασικά

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.