Ο Παναθηναικός έχει στρέψει την προσοχή του στη μεταγραφή ενός κεντρικού χαφ,λόγω των τραυματισμών των παικτών του κέντρου την προσεχή χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Μήπως όμως προκύπτει κάποια η κάποιες εσωτερικές μεταγραφές οι οποίες μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα και να δώσουν επιπλέον λύσεις στον Αντρέα Στραματσόνι; Γράφει ο Διονύσης Θαλασσινός.

Στον καλοκαιρινό σχεδιασμό της ομάδας ο Ιταλός κόουτς υπολογίζει ως αμυντικά χαφ τους Ζέκα,Λεντέσμα και Λούντ. Σε αναγκαστική λύση τον Κουτρουμπή και τον Ρέις. Μετά τους τραυματισμούς των Ζέκα, Λεντέσμα έχει πέσει στο τραπέζι η μεταγραφή ενός ακόμη εξαριού για backup αυτών των δυο. Στο παιχνίδι του κυπέλλου εναντίον του Ηρακλή αλλά και στο πρωτάθλημα εναντίον της ίδιας ομάδας,έκανε ντεμπούτο ο Θανάσης Μίγγος.

Ο 18χρονος παίκτης που προέρχεται απο τις ακαδημίες του τριφυλλιού τα πήγε πολύ καλά στο μεσοβδομαδιαίο παιχνίδι και επιβραβεύτηκε γι αυτό και μπήκε και ως αλλαγή στο Κυριακάτικο ματς. Κύριε Στραματσόνι, μήπως πρέπει να χρησιμοποιήτε πιο συχνά παιδιά απο την ακαδημία όπως τον Μίγγο και τον Στάικο (για τον τελευταίο γράφονται πολύ καλά λόγια και πως έχει εντυπωσιάσει τον Ιταλό στις προπονήσεις. Με αυτόν τον τρόπο ενισχύουμε και το Ελληνικό στοιχείο στην ομάδα κάτι που λείπει καθώς μόνο ο Γιώργος Κουτρουμπής είναι βασικός. Επίσης υπάρχει και ο Νούνο Ρέις ο οποίος έχει αφήσει καλές εντυπώσεις ως αμυντικός χαφ και δείχνει να του πάει καλύτερα αυτή η θέση σε σχέση με τη αυτή του δεξιού μπακ.