Για την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας, αλλά και το μέλλον του μίλησε ο Ντίνος Μήτογλου.

Αναλυτικά ο Μήτογλου ανέφερε:

Για την κλήση του στην Εθνική ομάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος, αν και προσπαθώ να κρατήσω χαμηλά τον εαυτό μου. Είναι μια καταπληκτική τιμή το να είμαι στην Εθνική ομάδα». 

Ποια η γνώμη του για το ρόστερ της Εθνικής: «Είναι μια ομάδα με νεανικό ρόστερ με μεγάλες δυνατότητες και πολλούς παίκτες σε κάθε θέση». 

 Εάν περίμενε την κλήση:  «Για να είμαι ειλικρινής, όχι. Δεν το περίμενα. Ήμουν αφοσιωμένος στα παιχνίδια που είχα. Ήταν, πάντα, στο μυαλό μου ότι θα μπορούσα να έχω μια ευκαιρία. Τελικά, το έμαθα την Παρασκευή. Ο κόουτς με πήρε τηλέφωνο και με ειδοποίησε ότι είμαι στην αποστολή. Του είπα ότι είμαι έτοιμος και είναι τιμή μου». 

Για το μέλλον του και εάν υπάρχει ενδεχόμενο να παίξει Ευρώπη: «Να σου πω την αλήθεια, τώρα που ήρθε η οικογένειά μου… Περιμένω και τον ατζέντη μου… Θέλει συζήτηση. Ίσως να συνεχίσω στο Wake Forest, αλλά δεν έχω πάρει ακόμη την απόφασή μου, για να είμαι ειλικρινής. Ανάλογα και τι θα έρθει. Όλα είναι ανοικτά». 

Για τις ειδικές προπονήσεις που έκανε στις ΗΠΑ: «Τώρα που ήρθα στην Ελλάδα για περίπου μια εβδομάδα, ήθελα να πάρω ρεπό. Από αυτή την εβδομάδα όμως πρέπει να αρχίσω τις προπονήσεις για να προετοιμαστώ για την Εθνική. Όλο τον χρόνο έχω δουλέψει πάρα πολύ. Μετά το τελευταίο παιχνίδι άρχισα να κάνω ειδικές προπονήσεις με έναν προπονητή. Δούλεψα πολύ στα αθλητικά στοιχεία και άλλα όπως το ντράιβ».

Leave a Reply

Your email address will not be published.