Με ανάρτησή του στο προσωπικό του Blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Κωνσταντίνος Μήτογλου καλεί τον κόσμο του τριφυλλιού να παρευρεθεί την Κυριακή στο ΟΑΚΑ ώστε να στηρίξει την προσπάθεια της ΚΑΕ για να βοηθήσει τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας. Τα έσοδα απο τα εισιτήρια θα πάνει σε αυτούς.

Αναλυτικά το Blog του Κωνσταντίνου Μήτογλου:

 

«Καλησπέρα σας


Το πρώτο ευχάριστο της χθεσινής ημέρας είναι ότι η ομάδα αντέδρασε μετά το κακό της πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο και κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση ακόμα μιας εντός έδρας νίκης. Για εμάς είναι ιδιαίτερα σημαντικό να πάρουμε όλα τα ματς στο ΟΑΚΑ με πρώτο εκείνο απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το δεύτερο ευχάριστο είναι ότι ο Νικ δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας και εξαιρετικός παιδί. Ευτυχώς σύντομα θα είναι κοντά μας…

Ωστόσο, τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με το Ρέθυμνο, όποιος είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Ίσως ο πιο σημαντικός της χρονιάς! Και δεν μιλάω βαθμολογικά και αγωνιστικά. Το λέω αυτό διότι τα έσοδα από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα διατεθούν για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες της Μάνδρας.

Καλούμε τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο, να απολαύσουν μπάσκετ και έναντι τριών ευρώ να στηρίξουν εμπράκτως συνανθρώπους μας που έχασαν τα πάντα μετά από μια νεροποντή και περνούν δύσκολες στιγμές τις Άγιες τούτες ημέρες που διανύουμε. Προσωπικά αισθάνομαι υπερήφανος για την πρωτοβουλία της ΚΑΕ και ανυπομονώ να παίξω μπροστά σε γεμάτο ΟΑΚΑ.

Σας περιμένουμε στο γήπεδο. Είναι για καλό σκοπό!».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.