Ο Κένι Γκάμπριελ εν όψει του τρίτου αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού δήλωσε πως οι πράσινοι έχουν τα φόντα προκειμένου να αλώσουν το ΣΕΦ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη του Παναθηναϊκού ήταν οι εξής:

“Γνωρίζουμε ότι πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση και αν πάρουμε το παιχνίδι στην αντίπαλη έδρα για να αποκτήσουμε εμείς το πλεονέκτημα. Είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε. Πάντοτε οι αγώνες με τον Ολυμπιακό είναι μάχες στις οποίες πρέπει να δώσεις και την ψυχή σου για να τα καταφέρεις και όλα τα παιδιά είμαστε αποφασισμένοι γι΄ αυτό. Στο ματς της Πέμπτης δεν υπήρχε επιστροφή. Αν ο αντίπαλος επικρατούσε, θα είχε την ευκαιρία να τελειώσει τη σειρά στο σπίτι του.

Η ομάδα μου, παρά τα λάθη της, απέδωσε εξαιρετικά, έβαλε μεγάλα σουτ και ενέργεια την περισσότερη ώρα του αγώνα, αν και η άμυνα, κατά τη γνώμη μου, ήταν τελικά το στοιχείο που τον έκρινε υπέρ μας. Δεν έχει τελειώσει τίποτα και αύριο μας δίνεται η ευκαιρία για το break που θα μας φέρει σε θέση οδηγού. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, πάντα με σοβαρότητα, αφοσίωση στο πλάνο του προπονητή, προσοχή στις λεπτομέρειες και εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.