Είναι απόλυτα λογικό πως μια τέτοια απόφαση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θα αποτελέσει και ιδιαίτερη αίσθηση στον ξένο Τύπο, ο οποίος δεν έχασε χρόνο και σχολίασε την κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Συγκεκριμένα η απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να τιμωρήσει κατ’ αυτόν τον τρόπο τους παίχτες του, έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στα ξένα ΜΜΕ, τα οποία μεταφέρουν ξεχωριστά την είδηση. Πιο αναλυτικά το θέμα σχολίασαν οι «AS»

 και «Mundo Deportivo» από την Ισπανία, η «Fanatik» από την Τουρκία, το «basketnews» από την Λιθουανία και η «Novosti» από τη Σερβία.

Η «AS» αναφέρει το εξής: «Ο Πασκουάλ έχασε το πριμ των 250.000 ευρώ και θα πραγματοποιήσει ταξίδι 12 ωρών μετά τον αποκλεισμό από τη Φενέρ». Την ίδια ώρα που η «Mundo Deportivo» έχει κι αυτή σε περίοπτη θέση την είδηση λόγω του Καταλανού τεχνικού. Από εκεί και πέρα η «Fanatik» αναφέρει: «Ο αποκλεισμός από τη Φενέρ… τρέλανε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο», κάτι που κάνει και η «basketnews» της Λιθουανίας που έχει κύριο πυλώνα της είδησης την οργή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Τέλος, η «Novosti» χρησιμοποίησε τον παρακάτω τίτλο: «Αυστηρή τιμωρία Γιαννακόπουλου προς τους παίκτες».

Παρακολουθήστε και τις εικόνες από τα ξένα ΜΜΕ:

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.