Ο Λουτσιάνο Νέβες δεν μπόρεσε να γυρίσει στην ώρα του πίσω στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Η απουσία του όμως θεωρείτε δικαιολογημένη από την ΠΑΕ και πλέον οι «πράσινοι» περιμένουν τον ποδοσφαιριστή.

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να βρίσκεται στη χώρα μας ο Λουτσιάνο Νέβες. Ο άσος του τριφυλλιού δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην ώρα του πίσω στη χώρα μας, καθώς του έτυχε κάτι απρόοπτο. Το περιστατικό όμως έγινε αμέσως γνωστό από τον παίκτη προς τη διοίκηση. Έτσι, η ΠΑΕ περιμένει τον Βραζιλιάνο την ερχόμενη Πέμπτη.

Να αναφέρουμε ότι ο Λουτσιάνο είχε ένα πρόβλημα με τα εισιτήρια του κι αυτό καθυστέρησε τη μετάβασή του στην Ελλάδα. Πλέον ο ίδιος αναμένεται να έρθει στο Κορωπί και να συνεχίσει την αποθεραπεία του με την ομάδα. Να θυμίσουμε ότι πριν αρκετό καιρό είχε πάθει ρήξη χιαστών και πλέον βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης.

Αν όλα πάνε καλά με την υγεία του, καθώς η πορεία του είναι εξαιρετικά καλή και βελτιωμένη κι αν ο παίκτης δεν πωληθεί, τότε θα επιστρέψει στα γήπεδα στις αρχές Μαρτίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.