Ο Παναθηναϊκός πραγματοποιώντας μία πολύ κακή εμφάνιση μέσα στην Κρήτη, όπου αντιμετώπιζε την ομάδα του Πλατανιά, ηττήθηκε με 1-0 και είδε τον Ολυμπιακό να αυξάνει την μεταξύ τους διαφορά στους 12 βαθμούς. Γράφει ο Απόστολος Μπίτσιος.

Οι πράσινοι μπήκαν με το αριστερό στο 2017, καθώς γνώρισαν την ήττα από τον Πλατανιά με σκορ 1-0. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν παρουσίασαν τίποτα αξιόλογο στον αγωνιστικό χώρο και δικαίως έφυγαν ηττημένη από τα Περιβόλια.  Πλέον, το τριφύλλι όχι μόνο μένει στους 12 βαθμούς πίσω από τον αιώνιο αντίπαλο του, αλλά βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος με την Ξάνθη να είναι ολομόναχη στην δεύτερη.

Όπως όλοι έχετε καταλάβει, άλλοι εδώ και καιρό, ενώ άλλοι σήμερα, το πρωτάθλημα θεωρείται ανέφικτος στόχος για τον Παναθηναϊκό. Το μόνο που απομένει είναι η προσπάθεια κατάκτησης του Κυπέλλου, αν και με την εικόνα που παρουσιάζουν οι πράσινοι ακόμα και αυτό φαντάζει τρελό.

Επομένως, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε όλοι οι Παναθηναϊκοί είναι να περιμένουμε την νέα σεζόν με την ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει και η ομάδα με αυτήν την ένδοξη ιστορία που ακούει στο όνομα Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στις επιτυχίες και στα στάνταρ που της αρμόζει.