Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι πολύ πιθανό να συναντηθεί εκ νέου με τον Σταμάτη Βελλή προκειμένου ο δεύτερος να εμπλακεί σε θέματα που αφορούν την πράσινη ΠΑΕ.

Οι δύο άνδρες δύο μήνες πριν είχαν ένα ανάλογο ραντεβού, από το οποίο όμως δεν προέκυψαν ουσιαστικές λύσεις. Ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Σταμάτης Βελλής σκέφτεται να συναντηθεί και πάλι με τον Γιάννη Αλαφούζο προκειμένου να συζητήσουν και να βρεθεί μια φόρμουλα για πιθανή συμμετοχή του στα δρώμενα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η συγκεκριμένη συνάντηση δεν αποκλείεται να γίνει εντός των επόμενων εβδομάδων, πράγμα που σημαίνει πως θα έχουμε και εξέλιξη πάνω στο θέμα. Πάντως να ξεκαθαρίσουμε ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά στη συγκεκριμένη υπόθεση. Ο Σταμάτης Βελλής μπορεί να σκέφτεται να βρεθεί και πάλι με τον Γιάννη Αλαφούζο, ωστόσο υπάρχουν στην μέση και δύο αλλά που τον εμποδίζουν να ασχοληθεί με τον Παναθηναϊκό.

Αρχικά το πρώτο έχει να κάνει με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Σταμάτης Βελλής υποστηρίζει ότι η κατάσταση γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει αλλάξει και αυτό αποτελεί μια σημαντική παράμετρο για να μην μπει στη διαδικασία ενασχόλησης μ’ αυτό ο Έλληνας επιχειρηματίας. Τέλος, να αναφέρουμε ότι και η οικογένεια του Βελλή δείχνει να προσπαθεί να τον αποθαρρύνει, ώστε να μην ασχοληθεί με τον Παναθηναϊκό την τωρινή χρονική περίοδο.