Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με την Λαμία την ερχόμενη Τετάρτη (19:30) με σκοπό να ανατρέψει το εις βάρος του 4-1 και να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος. Η αποστολή του τριφυλλιού είναι δύσκολη και θα γίνει ακόμα δυσκολότερη αν δεν αγωνιστεί τελικά ο Αντονί Μουνιέ.

Τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό δεν είναι μόνο διοικητικά αλλά και αγωνιστικά. Οι «πράσινοι» είναι με την πλάτη στον τοίχο και καλούνται να προχωρήσουν σε μια επική ανατροπή κόντρα στην Λαμία, προκειμένου να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος. Σίγουρα το εις βάρος 4-1 δεν δίνει πολλές πιθανότητες στους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη, οι οποίοι όμως οφείλουν να παλέψουν.

Από τη συγκεκριμένη «μάχη» αναμένεται ωστόσο να λείψει ένα σημαντικό γρανάζι του Παναθηναϊκού. Ο Αντονί Μουνιέ που με τον Πλατανιά ήταν ο κορυφαίος παίκτης του τριφυλλιού, υπέστη ένα αιμάτωμα στην προπόνηση και όπως φαίνεται αυτό το πρόβλημα τραυματισμού θα του στερήσει τη συμμετοχή του στο ματς με την Λαμία. Βέβαια ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο και οφείλουμε να περιμένουμε. Όμως όσο το αιμάτωμα δεν υποχωρεί τόσο η συμμετοχή του Γάλλου δυσκολεύει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.