Το Σάββατο 22 Απριλίου, συνεχίστηκαν στο σκοπευτήριο της Μαλακάσας οι Πανελλήνιοι Αγώνες Σκοποβολής σταθερού στόχου.

Οι πράσινοι αθλητές, Άντρες και Έφηβοι,  αγωνίστηκαν στο Πιστόλι Στάνταρντ 25μ.  Η αντρική ομάδα αποτελούμενη από τους, Κατσίρη Δημήτρη, Καμπούρη Γιάννη και Νίκο Νεονάκη κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος στο συγκεκριμένο αγώνισμα. Ο 1503ος τίτλος του Παναθηναϊκού ΑΟ έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς ο προηγούμενος στο συγκεκριμένο αγώνισμα είχε κατακτηθεί πριν από 32 χρόνια.

SKOPOVOLHA3

 

Όσον αφορά τις ατομικές κατατάξεις ο Παναθηναϊκός «πάτησε» κι εκεί κορυφή. Συγκεκριμένα, πρωταθλητής Ελλάδας στους άνδρες αναδείχθηκε το νέο απόκτημα του συλλόγου, Νίκος Νεονάκης με επίδοση 549/600 ο οποίος είχε κατακτήσει και πέρυσι το πρωτάθλημα. Χάλκινο μετάλλιο επίσης για τον Γιάννη Καμπούρη στους άνδρες με επίδοση 538/600, ενώ ο Κατσίρης Δημήτρης με επίδοση 526/600 κατετάγη 7ος.

 

Ανάλογη επιτυχία όμως είχε και η εφηβική ομάδα. Ο Άρης Σαλταγιάννης, ο Νίκος Κανιούρης και ο Σπύρος Σώλος, έφεραν την ομάδα στην δεύτερη θέση του βάθρου και άλλη μια διάκριση προστέθηκε στην πλούσια ιστορία του τμήματος Σκοποβολής.

 

Σε ατομικό επίπεδο ο Άρης Σαλταγιάννης με επίδοση 501/600 κατέκτησε το πρωτάθλημα σε άλλο ένα αγώνισμα δείχνοντας το πλούσιο ταλέντο του. Οι Νίκος Κανιούρης και Σπύρος Σώλος, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και με επιδόσεις 450/600 και 362/600 κατέκτησαν την 5η και 13ηθέση αντίστοιχα προσφέροντας και αυτοί πολύτιμους βαθμούς στο Σύλλογο.

 

SKOPOVOLHA2

 

SKOPOVOLHA1

Πηγή: Panathinaikos1908.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.