Στον Παναθηναϊκό το κεφάλαιο με τις αποχωρήσεις σίγουρα είναι μεγάλο. Ο σύλλογος ψάχνει χρήματα και οι πωλήσεις παικτών είναι μια λύση που θα επιφέρει έσοδα στην ομάδα. Ωστόσο με την υπόθεση του Ρόμπιν Λουντ τα πράγματα φαίνεται να είναι λίγο διαφορετικά.

Συγκεκριμένα ο Φιλανδός άσος του τριφυλλιού έχει συμβόλαιο με την ομάδα έως και το τέλος της φετινής χρονιάς. Υπό κανονικές συνθήκες ο σύλλογος δεν θα τον «είχε βγάλει στο σφυρί» μαζί με ορισμένους άλλους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο η οικονομική κατάσταση της ομάδας είναι δύσκολη και πλέον δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως αν ο Λουντ βρει πρόταση τώρα τον Γενάρη που να τον καλύπτει σε ορισμένα επίπεδα, τότε θα αποχωρήσει. Προς το παρόν όμως οι προτάσεις που είχε στα χέρια του ο Φιλανδός μέσος δεν ήταν ελκυστικές ούτε από πλευράς χρημάτων, ούτε από πλευράς πρωταθλήματος. Έτσι, δεν αποκλείεται ο Λουντ να παραμείνει στην ομάδα έως και το τέλος της σεζόν.

Από εκεί και πέρα να αναφέρουμε ότι ο Λουντ είχε προτάσεις από τους ΑΠΟΕΛ, Σταντάρ Λιέγης και Βιντεοτόν (Ουγγαρία). Μάλιστα στον Παναθηναϊκό πρόσφεραν οι ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον το ποσό των 700.000 ευρώ, ωστόσο στη συγκεκριμένη υπόθεση αυτός που έχει το πάνω χέρι είναι ο Λουντ. Πρέπει δηλαδή να δώσει το «πράσινο φως» για να προχωρήσει η μετεγγραφή. Αν δεν το δώσει τότε θα εξαντλήσει με τους «πράσινους» το συμβόλαιό του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.