Με αφορμή το χθεσινό ξέσπασμα του Μαρίνου Ουζουνίδη στους παίκτες του, βλέπουμε ότι οι αντοχές του προπονητή φτάνουν σιγά σιγά στα όρια τους.

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι εξαιρετικά δύσκολη σε κάθε επίπεδο. Κανείς δεν είναι βέβαιος για την επόμενη μέρα που ξημερώνει στο τριφύλλι. Το μόνο σίγουρο πλέον είναι ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης αλλά και οι παίκτες της ομάδας, τεστάρουν τις αντοχές τους.

Το μέλλον του Εβρίτη τεχνικού μάλιστα στον πάγκο της ομάδας, θα κριθεί από πολλά πράγματα που επρόκειτο να συμβούν στο άμεσο μέλλον.

Οι σταγόνες που ξεχείλισαν το ποτήρι φαίνεται να είναι η εμφάνιση της ομάδας τόσο με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όσο και με τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο. Την απογοήτευσή του έδειξε εμφανέστατα στις δηλώσεις που έκανε μετά και από τα δύο παιχνίδια.

Ο αγώνας όμως με τον Πανιώνιο ήταν το αποκορύφωμα. Οι παίκτες έπαιξαν δίχως ψυχή στη Λεωφόρο και ηττήθηκαν για πρώτη φορά, στο φετινό πρωτάθλημα, μέσα στην έδρα τους. Η αντίδραση του Ουζουνίδη ήταν έντονη και απόλυτα δικαιολογημένη.

Την επόμενη κιόλας μέρα, ακύρωσε το ρεπό των πράσινων και την Τρίτη συγκεντρώθηκαν όλοι στο Κορωπί, με τον Ουζουνίδη να ξεσπάει και να τους κάνει κήρυγμα επί δύο ώρες, δείχνοντας έτσι πως δεν αντέχει να βλέπει την αδιαφορία των ποδοσφαιριστών.

Ο Έλληνας τεχνικός όμως είναι ενοχλημένος και για άλλα θέματα. Δεν φτάνει η αδιαφορία που δείχνουν εντός αγωνιστικού χώρου, ένα μεγάλο ποσοστό των παικτών έχει έναν καθημερινό τρόπο ζωής που δεν αρμόζει σε αθλητές. Όταν ένας ποδοσφαιριστής έχει προπόνηση το πρωί, μία μέρα πριν τον αγώνα, δεν επιτρέπεται να τριγυρνάει σε βραδινές εξόδους.

Οι παίκτες έχουν αλλού το μυαλό τους, κυρίως στα ζητήματα πληρωμής τους, με αποτέλεσμα στον αγωνιστικό χώρο να μπαίνουν αποδιοργανωμένοι και να αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε όσα ζητάει ο προπονητής.

Όταν φοράς την βαριά φανέλα του τριφυλλιού, με τόσα χρόνια ένδοξης ιστορίας, επιβάλλεται να αφήνεις εκτός αγωνιστικού χώρου όσα προβλήματα σε απασχολούν και να δείχνεις τι πραγματικά σημαίνει μαχητική ψυχή!

Όλα τα παραπάνω, αποτελούν σημαντικά ζητήματα, τα οποία έχουν απογοητεύσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη, τον μοναδικό άνθρωπο που φαίνεται να προσπαθεί να βρει μια αδιέξοδο σε αυτήν την ιστορία.

Οι επόμενοι αγώνες του τριφυλλιού, κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη, θα είναι καθοριστικοί όχι μόνο για την βαθμολογική κατάταξη των πράσινων, αλλά και για την παραμονή του Ουζουνίδη στον πάγκο της ομάδας.

Θα καταφέρουν να βγάλουν αντίδραση οι παίκτες της ομάδας; Αυτό θα φανεί στους επόμενους αγώνες.