Στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως εξετάζουν την περίπτωση του Γιάννη Αθηναίου για την λύση των guard. Μια κίνηση που αν πραγματοποιηθεί θα έχει φόντο την επιπλέον ξεκούραση του Νικ Καλάθη.

Ο Γιάννης Αθηναίου αγωνίζεται στη θέση του point guard και έπαιζε στον Ολυμπιακό. Ο ίδιος μετράει εμπειρίες τόσο από την Basket League όσο και από την Euroleague. Γεγονός που είναι πολύ σημαντικό αν τελικά γίνει η μεταγραφή του. Ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά εξετάζει τον Αθηναίου, καθώς ο ίδιος θα μπορεί να δίνει λύσεις και να ξεκουράζει τον Νικ Καλάθη.

Από εκεί και πέρα η τιμή του παίχτη δεν είναι τσουχτερή και ο ίδιος έχει ισχυρό κίνητρο αν του γίνει πρόταση από τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν έχει φύγει και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τον Ολυμπιακό. Τέλος, αν τελικά ο Τσάβι Πασκουάλ στραφεί στη λύση του Αθηναίου να αναφέρουμε ότι ο Λευτέρης Μποχωρίδης δεν έχει μέλλον στην ομάδα.

Οι δύο αυτοί παίχτες, μαζί με την προσθήκη του Λούκας Λεκαβίτσιους, δεν χωρούν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, καθώς αν τους κρατήσει θα διαθέτει συνολικά τέσσερις point guards. Έτσι, ο Μποχωρίδης που πέρυσι δεν υπολογιζόταν και πολύ από τον Τσάβι Πασκουάλ ή θα αποχωρήσει με τη μορφή δανεισμού είτε κανονικά. Θα το μάθουμε στην πορεία αυτό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.