Ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη Τετάρτη στο κλειστό γυμναστήριο του ΜΕΤΣ στις 17:00 υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 11η αγωνιστική της Volleyleague.

Οι «πράσινοι» λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά την σεζόν καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στόχος της ομάδας του Δημήτρη Ανδρεόπουλου είναι η παραμονή. Μέχρι στιγμής το «τριφύλλι» έχει ρεκόρ 2-8.

Ο μόνος παράγοντας που μπορεί να βοηθήσει τους «πράσινους» σ’ αυτή την δύσκολη μάχη που δίνουν για να παραμείνει η ομάδα στην Α1 είναι ο κόσμος. Μέχρι στιγμής με εξαίρεση το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή Χαλκίδας μερίδα των οργανωμένων οπαδών δίνει σταθερά το παρών στις αναμετρήσεις.

Δεν γίνεται να αφήσουμε μόνο τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο, που κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του για να συνεχίσει να υπάρχει το τμήμα βόλεϊ. Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την προσπάθεια του Σωτήρη Πανταλέων και του Χρήστου Μπέλου που παρέμειναν στην ομάδα όπως και των υπόλοιπων παιχτών που δίνουν τα πάντα για το «τριφύλλι».

Στηρίζουμε τον Παναθηναϊκό σ’ όλα τα τμήματα ανεξαρτήτως των επιτυχιών. Την Τετάρτη στις 17:00 όλοι στο κλειστό του ΜΕΤΣ!

ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ!

Leave a Reply

Your email address will not be published.