Σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr, ο Μπράιαν Καμπέθας αποφάσισε πως θέλει να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. Πλέον το μπαλάκι πηγαίνει στην Αταλάντα, στην οποία και ανήκει ο ποδοσφαιριστής.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει θέσει ως βασικό μεταγραφικό στόχο τον Μπράιαν Καμπέθας από την Αταλάντα. Ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως εξτρέμ και διαθέτει αρκετή ταχύτητα. Σίγουρα μπορεί να προσφέρει πολλά και στον Παναθηναϊκό τον έχουν ψηλά στην λίστα. Μάλιστα το τριφύλλι είχε προχωρημένες επαφές με τον ιταλικό σύλλογο με σκοπό να προχωρήσει η διαδικασία και να έρθει στην Ελλάδα ο παίχτης με μονοετή δανεισμό.

Αυτό που έμενε όμως, σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν η απόφαση του Καμπέθας. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αποφάσισε και σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, Σιμόνε Τανιανέλι, θέλει να αγωνιστεί στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Αυτό σημαίνει πως πλέον το… μπαλάκι πηγαίνει στην Αταλάντα, η οποία επιθυμεί πλέον να εξετάσει το ενδιαφέρον και των υπόλοιπων ομάδων και στην πορεία να αποφασίσει που θα στείλει τον Καμπέθας να αγωνιστεί δανεικός.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι μπορεί η μεταγραφή να μην έχει κλείσει ακόμα 100%, ωστόσο μετά και την επιθυμία του παίχτη, η οποία θα παίξει σημαντικό ρόλο, οι «πράσινοι» έχουν ένα προβάδισμα για την υπογραφή του ποδοσφαιριστή. Μένει να δούμε τις εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published.