Δείτε τις δηλώσεις του προπονητή της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Χοσέ Άνχελ Θιγάντα στην συνέντευξη τύπου.

Αναλυτικά:

-τη γνώμη του για τον Παναθηναϊκό: «Έχουμε πληροφορίες για τον Παναθηναϊκό, τα συστήματα που παίζει και τους παίκτες. Μπορούμε εύκολα να έχουμε πληροφόρηση για εκείνους, όπως και εκείνοι για εμάς. Είναι μία ομάδα δυνατή, κοιτάει το αποτέλεσμα. Όλα τα αποτελέσματα στο γήπεδο της είναι νικηφόρα. Μία ομάδα που γνωρίζει καλά πώς να αντιμετωπίζει ομάδες τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου. Θα μας κοιτάξει ως ίσος προς ίσον. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που αισθάνεται υποχρεωμένη να πάρει την πρόκριση».

-τον παίκτη που ξεχωρίζει: «Γνωρίζουμε όλους τους παίκτες, αλλά προσωπικά θα ξεχώριζα τον Ζέκα γιατί μου αρέσει ο τρόπους που παίζει και ο τρόπους που επηρεάζει τους συμπαίκτες του. Μου αρέσουν ακόμα οι Άλτμαν, Χουλτ και Καμπέσας».

-το πώς θα παραταχθεί η Μπιλμπάο: «Προσδοκώ αύριο να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να δούμε ποιος θα νικήσει. Η νοοτροπία που θα παίξουμε θα είναι ίδια με αυτήν που παίξαμε στο Βουκουρέστι. Ο Παναθηναϊκός θέλει και αυτός να υπερισχύσει και μένει να δούμε τι θα συμβεί».

-τα ποσοστά που δίνει για την πρόκριση: «Πάντοτε στον αγώνα πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά, δεν θα μπορούσα να δώσω ποσοστά. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας».

-τη δύναμη της έδρας του Παναθηναϊκού: «Δεν το λέμε μόνο εμείς, το δείχνουν τα νούμερα. Ο Παναθηναϊκός εντός έδρας τα πηγαίνει πολύ καλά και οι φίλοι του τον υποστηρίζουν πολύ. Οι παίκτες μας είναι έτοιμοι να παίξουν σε αυτή την ατμόσφαιρα και κοιτάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».