Το τελευταίο του χαρτί για την απόκτηση του Απόστολου Γιάννου παίζει ο Παναθηναϊκός.

 

Αρχικά να αναφέρουμε ότι στην Κίνα τα πράγματα είναι διαφορετικά όσον αφορά τις μεταγραφές, καθώς η συγκεκριμένη περίοδος λήγει στις 14 Ιουλίου. Επομένως όπως καταλαβαίνεται ο Παναθηναϊκός εάν δεν καταφέρει να τα βρει με τον παίκτη μέσα σε αυτό το διάστημα, όλα θα έχουν τελειώσει.

Πάμε όμως τώρα στις εξελίξεις με την υπόθεση. Όπως προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες, οι «πράσινοι» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 27χρονο διεθνή επιθετικό. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήρθε σε επαφή με τον παίκτη, ο οποίος φαίνεται να «ψήνεται» να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ωστόσο το δύσκολο της υπόθεσης είναι το υψηλό συμβόλαιο που έχει ο Γιάννου (1,5 εκατομμύριο). Η πλευρά του παίκτη έχει αναλάβει τις συνομιλίες με τον Κινέζικο σύλλογο, ο οποίος κινήται ενεργά τις τελευταίες μέρες για την απόκτηση ενός νέου επιθετικού.

Επομένως, οι εξελίξεις -αναγκαστικά- θα τρέξουν και δεν αποκλίεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να έχουμε εξελίξιες. Τέλος δεν πρέπει να ξεχνάμε και την περίπτωση του δανεισμού του Γιάννου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.