Αγιασμός στην Λεωφόρο (pics)

  Μια ημέρα μετά τον αγιασμό για τα τμήματα βόλεϊ του Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός και για αντιπροσωπεία των υπολοίπων τμημάτων του Ερασιτέχνη.

  Πιο συγκεκριμένα στον ιστορικό χώρο του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης» βρέθηκαν το απόγευμα αντιπρόσωποι από όλα τα τμήματα εκτός του βόλεϊ και του υγρού στίβου.

  Η διοίκηση του «τριφυλλιού» ήταν σχεδόν σύσσωμη ενώ πλήρης ήταν και η γυναικεία ομάδα μπάσκετ. Από κει και πέρα όλα τα υπόλοιπα τμήματα είχαν εκπροσώπους καθώς λόγω Covid δεν ήταν δυνατή η πλήρης συμμετοχή τους στο γεγονός. Αύριο Παρασκευή αναμένεται να γίνει αγιασμός και στα τμήματα υγρού στίβου.

  Πηγή: pao1908.com

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »