Αύριο θα γίνει τελικά το ραντεβού Γιανακόπουλου-Αλαφούζου

Πιο γρήγορα απ’ ότι περιμέναμε θα γίνει η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Δημήτρη Γιανακόπουλο. Το αρχικό ραντεβού είχε οριστεί για την ερχόμενη Τρίτη αλλά τελικά θα γίνει αύριο.

Φαίνεται οτι προχωράει πιο γρήγορα το σχέδιο για το Pao Foundation αφού αντί για την Τρίτη οι δυο “ισχυροί” άνδρες θα βρεθούν αύριο μετά το φιλικό του Παναθηναικού Superfoods με την Ούνικς στο ΟΑΚΑ. Να υπενθυμίσουμε οτι αυτή θα είναι ουσιαστικά η πρώτη συνάντηση μεταξύ των δυο ανδρών αφού μέχρι τώρα είχαν επικοινωνία μόνο οι συνεργάτες τους. Μετά απ’ αυτή αναμένεται να έχουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.