Ζερβός: «Θα ήθελα πολύ να παίξω στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού»

  Ο γκαρντ της εφηβικής ομάδας του Παναθηναϊκού μίλησε στο «SDNA» για την πορεία του «τριφυλλιού», το όνειρο του, τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται, το Νεοκλή Αβδάλα και τις κλήσεις της Εθνικής.

  Αναλυτικά όσα είπε:

  Αρχικά ανέφερε:

  «Το να είσαι στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού είναι μεγάλη εμπειρία και μεγάλη τιμή. Κάθε χρόνο συμμετέχουμε σε διαφορετικές διοργανώσεις εκτός από το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ κι έτσι αποκτούμε εμπειρίες που είναι πολύ καλό για το μέλλον».

  Για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που συμμετέχει η εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού:

  «Τα πράγματα σαφώς είναι πιο απαιτητικά στο εξωτερικό. Φέτος πήγαμε καλά στο next generation της Adidas, έχουμε και πρόσκληση να πάμε στη Λιθουανία στο Final 8 και πιστεύω θα τα πάμε εξίσου καλά. Αυτή η πορεία μας δίνει και περισσότερη αυτοπεποίθηση και είναι μοναδική εμπειρία».

  Για τον τρόπο παιχνιδιού του και το πως διαχειρίζεται την πίεση:

  «Οταν παίζουμε δεν σκεφτόμαστε την πίεση, ούτε τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη. Η καλή δουλειά εξάλλου φαίνεται στο παρκέ. Μου αρέσει και μου ταιριάζει περισσότερο πιστεύω η δημιουργία. Αν λειτουργεί σωστά αυτό μπορείς ταυτόχρονα και να σκοράρεις γιατί γεμίζεις αυτοπεποίθηση βοηθώντας τους συμπαίκτες σου και την ομάδα σου».

  Για το όνειρο του:

  «Θα ήθελα πολύ να παίξω στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού. Είναι ένα όνειρο που το έχουν όλα τα παιδιά των ακαδημιών. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο πλάνο αλλά δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον».

  Για τις συμμετοχές του Αβδάλα με την ανδρική ομάδα:

  «Είναι πολύ σημαντικό για τον Αβδάλα γιατί του ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση και αποκτά σημαντικές εμπειρίες και ο ίδιος».

  Για την εικόνα του Παναθηναϊκού:

  «Είχε κάποιες ατυχίες η ομάδα στην αρχή. Εγώ πιστεύω μπορεί να βρει σιγά σιγά τα πατήματα της και οι παίκτες να βρουν την φόρμα τους. Στη συνέχεια των playoffs της Α1 μπορούμε να δούμε έναν άλλον Παναθηναϊκό».

  Για το θέμα «γκαρντ» στην Ελλάδα:

  «Πραγματικά δεν γνωρίζω τον λόγο που δεν έχουν βγει κι άλλοι γκαρντ πχ. μετά τον Σλούκα που μου αρέσει πολύ ο τρόπος παιχνιδιού του. Πάντως δεν σκέφτομαι την πίεση επειδή δεν υπάρχουν άλλοι πλεϊ-μέικερ, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Βλέπουμε πάντως μια πρόοδο από τα νέα παιδιά που αγωνίζονται σε αυτή τη θέση».

  Για τη μη κλήση του στην Εθνική:

  «Η αλήθεια είναι ότι κατά τη διάρκεια του Πανελληνίου πρωταθλήματος δέχτηκα πολλά συγχαρητήρια και πολύ καλά σχόλια από ανθρώπους του μπάσκετ για την επίδοσή μου. Οι κλήσεις όμως έγιναν από συγκεκριμένους ανθρώπους, οι οποίοι όπως φαίνεται επέλεξαν με τα δικά τους ιδιαίτερα κριτήρια. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τις κλήσεις αυτές γιατί ίσως να γίνω άδικος και δεν θέλω να αδικώ ακόμα κι όταν αδικούμαι. Γνωρίζω πολύ καλά την αξία μου και δεν πρόκειται να με αποθαρρύνουν οι επιλογές των οποιωνδήποτε αρμοδίων».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια