«Ματιές» του Μπόλονι στην Κ19

    Την Κ19 του Παναθηναϊκού έχει ξεκινήσει να «σκανάρει» ο Λάζλο Μπόλονι μέσω του στενού του συνεργάτη, Σεργκέι Κουζνέτσοφ, καθώς ο ίδιος δεν έχει τον απαραίτητο χρόνο να το πράξει.

    Ο άμεσος συνεργάτης του Ρουμάνου προπονητή, Σεργκέι Κουζνέτσοφ, παρακολουθεί τις προπονήσεις της Κ19, κατόπιν καθοδήγησης του Μπόλονι, προκειμένου να δοθούν ευκαιρίες σε παιδιά που ενδέχεται να ξεχωρίζουν.

    Άλλωστε, ο προπονητής του Παναθηναϊκού αρέσκεται να δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Έτσι, ο Σεργκέι Κουζνέτσοφ συλλέγει τις απαραίτητες πληροφορίες για τους νέους του «τριφυλλιού», προκειμένου να παραδώσει την αναφορά του στον Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος θα αξιολογήσει την κάθε περίπτωση.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.