Ολοκληρώθηκε σε καλό κλίμα η συνάντηση Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου

Έγινε η πρώτη συνάντηση μεταξύ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Γιάννη Αλαφούζου με τους δύο άνδρες να τα λένε σε πολύ καλό κλίμα. Την Κυριακή δόθηκε εκ νέου ραντεβού.

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα το ραντεβού ανάμεσα σε Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Γιάννη Αλαφούζο σε πολύ καλό κλίμα, έχοντας θετική διάθεση και οι δύο συζήτησαν για το πως μπορεί να προχωρήσει το <<Pao Foundation>>. Δεν υπήρξε συμφωνία ακόμα όπως αναμενόταν αλλά τέθηκαν στο τραπέζι ζητήματα που αφορόυσαν  για το πως μπορεί να γίνει η μετάβαση της Παε. Η επικοινωνία θα συνεχιστεί μέχρι και το πιθανό δεύτερο ραντεβού που θα γίνει την Κυριακή όπου εκεί θα ξέρουμε πολύ περισσότερα σχετικά με την πορεία των κρίσιμων επαφών.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.