Οριστικοποιήθηκε (;) η ημερομηνία με ΠΑΟΚ

Ανακοινώθηκε η σίγουρη ημερομηνία (όσο σίγουρο μπορεί να είναι κάτι στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο) για το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Μαΐου στις 20:30 και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οριστικά την Κυριακή 15/05 και ώρα 20:30 η αναμέτρηση στο «Απ. Νικολαΐδης». Ενεργοποιείται και πάλι η προπώληση.

Ορίστηκε η αναμέτρηση του αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (Κυριακή 15/05 και ώρα 20:30) για τη 2η αγωνιστική των Play-offs και ενεργοποιείται η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων καθώς και η προπώληση από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Σήμερα Πέμπτη 12/05 μπορούν όλοι οι φίλαθλοι να προμηθευτούν το εισιτήριό τους μόνο μέσω web.

Αύριο Παρασκευή 13/05 θα λειτουργήσει και το εκδοτήριο της Λεωφόρου στη Θύρα 13 -Τομέας 4 από τις 9:30 έως τις 17:30 για την εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων, ενώ το Σάββατο 14/05 η διάθεση θα γίνεται αποκλειστικά μέσω web.

Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ το εκδοτήριο της Θύρας 13-Τομέας 4 θα λειτουργήσει από τις 12:00 έως την ώρα έναρξης της αναμέτρησης.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου, συνιστούμε την προμήθεια των εισιτηρίων μέσω Διαδικτύου -από το Viva.gr- με οικονομικό όφελος και άμεση εξυπηρέτηση.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

Θύρα 13 – Τομέας Διαδίκτυο Εκδοτήρια
6,7 8€ 10€
1,12,8,5Γ 12€ 15€
2,4,11,9,5Α 20€ 25€
10 35€ 40€
3 50€ 60€

Κάθε φίλαθλος δικαιούται έως 4 εισιτήρια, δηλώνοντας απαραίτητα το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας κάθε φιλάθλου εξ’ ονόματος του οποίου αγοράζει το εισιτήριο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο νέος τρόπος διάθεσης εισιτηρίου αθλητικών εκδηλώσεων, ζητά την καταχώρηση του ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου. Ο έλεγχος των αποδεικτικών ΑΜΚΑ και ΑΔΤ είναι αυστηρός και σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων, η ομάδα διατηρεί το δικαίωμα απαγόρευσης εισόδου».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...