Πήρε άδεια για παιχνίδια στην Λεωφόρο!

    Ο Παναθηναϊκός πήρε το τυπικό «οκ» από την Περιφέρεια Αττικής για να χρησιμοποιήσει την Λεωφόρο για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

    Οι προσπάθειες για την χρήση της Λεωφόρου από τον Παναθηναϊκό συνεχίζονται προκειμένου να υπάρξει το «ok» όλων των απαραίτητων φορέων, καθώς και οι κατάλληλες συνθήκες.

    Σήμερα, ανακοινώθηκε πως η Περιφέρεια Αττικής έδωσε την απαραίτητη άδεια για να χρησιμοποιήσει το «τριφύλλι» την ιστορική του έδρα στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα και πλέον απομένει η συγκατάθεση της ΚΕΔ.

    Συγκεκριμένα, η ΚΕΔ πρέπει να πει το «ναι», προκειμένου να χρησιμοποιηθεί το VAR μέσω van σε εξωτερικό χώρο. Αν φυσικά δοθεί η άδεια, τότε ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην ιστορική του έδρα για το ματς με τους Ηπειρώτες.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.