«Φτιαγμένος» για το ντέρμπι ο Μπουμάλ

Παρά τον πρόσφατο τραυματισμό του, ο Ολιβιέ Μπουμάλ προπονείται κανονικά και σε φουλ ρυθμούς και βρίσκεται σε πολύ καλή σωματική και ψυχολογικη κατάσταση ενώ θέλει πολύ να αγωνιστεί στο ντέρμπι της Κυριακής. Ο Στραματσόνι τον τελευταίο λόγο.

Ο Καμερουνέζος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, βγάζει κανονικά τις προπονήσεις ενώ είναι και ιδιαίτερα ανεβασμένος ψυχολογικά. Παρά το ότι έχει καιρό να αγωνιστεί λόγω του τραυματισμού του στον ώμο, ο Μπουμάλ θέλει όσο τίποτα να αγωνιστεί στο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό. Παρόλ’ αυτά, την τελική απόφαση θα την λάβει ο Αντρέα Στραματσόνι που δύσκολα θα ρισκάρει να τον βάλει βασικό αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα βρίσκεται στην αποστολή.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.