Βλαχοδήμος: «Προσπαθούμε καθημερινά να δίνουμε το 100%!»

    Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, μιλώντας στο «Εθνοσπόρ», αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που περνάει ο Παναθηναϊκός, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει και ότι η ομάδα χάνει τους βαθμούς που κερδίζει στο γήπεδο.

    Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

    «Μας στενοχωρεί πολύ όλο αυτό και το συζητάμε καθημερινά στα αποδυτήρια. Για το πώς χάνει η ομάδα βαθμούς που έχει κατακτήσει στο γήπεδο. Τι να πω; Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι τη δουλειά μας. Για τα άλλα που συμβαίνουν εκτός γηπέδου, εμείς, δυστυχώς, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Κοιτάμε μόνο το πώς θα κερδίσουμε όσο περισσότερα παιχνίδια γίνεται και να έχουμε καλό κλίμα. Προσπαθούμε καθημερινά να δίνουμε το 100%. Ξέρουμε ότι πια παίζουμε μόνο για τον εαυτό μας».

    Στη συνέχεια μίλησε και για την ενότητα που επικρατεί μέσα στην ομάδα, λέγοντας:

    «Όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα μάς ένωσαν ως γκρουπ, ως παίκτες και ομάδα. Ο καθένας μας έχει καταλάβει τι γίνεται, πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση, και προσπαθεί να δώσει όσο το δυνατόν περισσότερα για την ομάδα και για τον εαυτό του. Και ο κόουτς κάνει πολύ καλή δουλειά πάνω σε αυτό και μας κρατάει ενωμένους. Μας έδεσαν όλα αυτά».

    Τέλος, αναφέρθηκε και στις συζητήσεις περί αλλαγής ιδιοκτησίας στην ομάδα:

    «Δεν ξέρουμε πολλές λεπτομέρειες, για τα γύρω γύρω είναι άλλοι εκείνοι που θα αποφασίσουν. Όμως, όλοι όσοι βρισκόμαστε στον Παναθηναϊκό και τον αγαπάμε θέλουμε να βρεθεί μια λύση».

    0 0 Ψήφοι
    Article Rating
    Subscribe
    Notify of
    guest
    0 Comments
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα ασχόλια