«Δεν πωλείται το ΟΑΚΑ»

    Ο πρόεδρος της ΕΟΕ ανέφερε ότι το ΟΑΚΑ δεν πρέπει να δοθεί στον Παναθηναϊκό, με δηλώσεις του στην Sportime.

    Αναλυτικά:

    «Όπως έγινε στην περίπτωση του Καραϊσκάκη, το ίδιο ισχύει για μας και στην περίπτωση του ΟΑΚΑ. Κανείς δεν μπορεί να πουλήσει το ΟΑΚΑ, γιατί ανήκει στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Γνωρίζουμε για τις συζητήσεις που γίνονται. Η Κυβέρνηση διαχειρίζεται τις εγκαταστάσεις (Ολυμπιακά Ακίνητα), αλλά το Αθλητικό Κέντρο ανήκει στην ΕΟΕ κι έχει δημιουργηθεί με χρήματα του ελληνικού λαού. Γι’ αυτό και στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΚΑ, υπάρχουν και εκπρόσωποι της ΕΟΕ. 

    Είμαι σίγουρος πως θα έρθουν κάποια στιγμή οι ενδιαφερόμενοι να συζητήσουν μαζί μας. Ή τουλάχιστον όσοι χειρίζονται το θέμα. 

    Κανείς δεν μπορεί να αποφασίσει χωρίς τον ιδιοκτήτη του ΟΑΚΑ. Και ιδιοκτήτης είναι η ΕΟΕ. Εμείς περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς θέλουν. Είμαστε αντίθετοι όμως, γιατί θέλουμε το ΟΑΚΑ να μείνει στους αθλητές και τον υψηλό Αθλητισμό. Δεν θα αφήσουμε στον δρόμο τους Έλληνες αθλητές. Πώς είναι δυνατόν να μας ζητούν για παράδειγμα το ποδηλατοδρόμιο και να αφήσουμε στον δρόμο χωρίς να υπάρχει άλλο αθλητικό κέντρο τους αθλητές; Είμαστε αντίθετοι σε αυτό το σενάριο». 

    0 0 Ψήφοι
    Article Rating
    Subscribe
    Notify of
    guest
    0 Comments
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα ασχόλια