Η δικαίωση ενός ονείρου

     

    Υπάρχει μια φράση που λέει πως όταν θέλεις κάτι πολύ, το σύμπαν συνομοτεί για να στο πραγματοποιήσει. Αυτό ακριβώς έγινε με τον Ισπανό Χαβιέ Μπλάσκεζ, ο οποίος ήθελε κάτι πάρα πολύ και αυτό έγινε.

    Τι ήταν αυτό το κάτι; Να δει από κοντά το Δημήτρη Διαμαντίδη. Έτσι κι έγινε. Ο Μπλάσκεζ θαύμαζε ανέκαθεν τον 3D, και προκειμένου να εκπληρώσει το στόχο του, είπε να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι 600 χιλιομέτρων και να δει τον αγαπημένο του μπασκετμπολίστα και αθλητή. Ο Μπλάσκεζ έκανε πολλά για το θέμα αυτό. Έλειπε μόνο η τετ α τετ συνάντηση.

    Εχθές το βράδυ, στη Μάλαγα, συνέβη και αυτό. Ο Μπλάσκεζ βρέθηκε στα αποδυτήρια του γηπέδου, ο Διαμαντίδης ενημερώθηκε για την αγάπη του Χαβιέ, και εξεπλήρωσε το όνειρο ζωής ενός Ισπανού λάτρη του.

    Ο Μπλάσκεζ πετούσε στα σύννεφα. Αναλυτικά, δήλωσε τα εξής:

    «Είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου. Είναι ο ήρωάς μου. Δεν έχω λόγια. Έχω την ευκαιρία να δω τον Διαμαντίδη! Ήθελα να τον δω και στο ΟΑΚΑ αλλά δεν μπορούσα! Είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία της Ευρωλίγκας. Ελπίζω να παίξει έναν ακόμη χρόνο για τους οπαδούς. Αλλά πρέπει να του πω ευχαριστώ για όλα όσα μας χάρισε και συνεχίζει να μας χαρίζει στην τελευταία του χρονιά. Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου, όπως και σε όλους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού».

    Η περίπτωση του Μπλάσκεζ, λοιπόν, είναι παράδειγμα ζωής για όλους μας, ώστε να μην παρατάμε τα όνειρά μας και να επιδιώκουμε να τα πετύχουμε.

    0 0 Ψήφοι
    Article Rating
    Subscribe
    Notify of
    guest
    0 Comments
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα ασχόλια