«Λύγισε» στις λεπτομέρειες από τον Απόλλων Σμύρνης

    Η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Απόλλωνα με 11-9 ωστόσο υπάρχουν αρκετές διαμαρτυρίες στο «πράσινο» στρατόπεδο.

    Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε μεν από τον Απόλλωνα ωστόσο οι άνθρωποι του τμήματος έχουν παράπονα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η ομάδα.

    Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 4-1, αλλά οι πράσινοι με ένα σερί 5-0 πέρασαν μπροστά  με 6-4. Μετά τη λήξη και του τρίτου οκτάλεπτου οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ με 7-7 ωστόσο στο τέταρτο οκτάλεπτο η ένταση αυξήθηκε αποβλήθηκε ο Ηρειώτης και τελικά οι γηπεδούχοι νίκησαν με 11-9.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός είχε τη συμπαράσταση περισσοτέρων από 150 οπαδών του.

    ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 5, Μόκκας, Γωνιωτάκης 2, Δίπλαρος, Μπραΐμης, Χονδροκούκης, Βίτσκοβιτς, Γαρδίκας 1, Τουρκομένης, Σολανάκης 2, Καβουσανός, Μυρίλος 1, Τσιαβαλιάρης.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Σιαμάς Γ., Δευτεραίος, Τόττης 1, Άντζιτς 2, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης 2, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 2, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ., Ζερβουδάκης.

    Διαιτητές: Μοίραλη, Θωμάς και Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

    0 0 Ψήφοι
    Article Rating
    Subscribe
    Notify of
    guest
    0 Comments
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα ασχόλια