Μάγκνουσον: «Δεν είμαστε τυχαία στην πρώτη θέση εδώ και μήνες – Αγαπώ να παίζω στη Λεωφόρο»

    Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Τα Νέα» και μίλησε για τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, το επερχόμενο ντέρμπι στην Τούμπα, το κλίμα της ομάδας και για τους οπαδούς του «τριφυλλιού».

    Διαβάστε όσα είπε:

    Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: 

    «Δεν ξέρω αν ήταν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις μου. Αυτό που γνωρίζω με σιγουριά είναι ότι όλη η ομάδα έπαιξε πάρα πολύ καλά. Και είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μας. Αν εσείς θέλετε να πείτε πως αυτή ήταν η καλύτερή μου εμφάνιση δεν έχω πρόβλημα (σ.σ γέλια). Αλλωστε γι’ αυτού του είδους τα παιχνίδια παίζουμε ποδόσφαιρο, τα ντέρμπι είναι αυτά που σε κάνουν να θέλεις να τα παίξεις περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ματς. Είμαι χαρούμενος που μπήκα στο γήπεδο και κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα μου, πέρασα δύσκολα με τον τραυματισμό. Τώρα είμαι εδώ και θέλω να συνεχίσουμε όλοι μαζί. Χωρίς προβλήματα. Είμαι πολύ χαρούμενος».

    Για την πορεία του Παναθηναϊκού: 

    «Έχουμε αποδείξει πως αν εμείς είμαστε καλά, είμαστε υγιείς και είμαστε όλοι μαζί, ο αντίπαλος δυσκολεύεται πάρα πολύ απέναντι μας. Είμαστε μια ομάδα που ξέρουμε και τι να ζητήσουμε στο γήπεδο και πώς να το πάρουμε. Ακούγοντας τον προπονητή μας και όσα μας λέει είναι δεδομένο πως μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Δεν είμαστε τυχαία στην πρώτη θέση εδώ και μήνες. Θέλουμε να μείνουμε εκεί. Και θα μείνουμε εκεί αν συνεχίσουμε με εμφανίσεις όπως αυτή με τον Ολυμπιακό αλλά και αυτές με την ΑΕΚ και με τον Αρη. Είχαμε μεγάλη συγκέντρωση σε όλα αυτά τα παιχνίδια. Όταν είμαστε συγκεντρωμένοι, δεν μπορεί κανείς να μας κερδίσει εύκολα».

    Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: 

    «Προέχει να ξεκουραστούμε. Θα χαλαρώσουμε λίγες μέρες, θα αδειάσουμε, θα βρούμε χρόνο με τους δικούς μας γιατί η πίεση είναι μεγάλη. Και στη συνέχεια θα σκεφτούμε τον ΠΑΟΚ. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι υπόλοιποι και τι γίνεται στα άλλα γήπεδα. Αν εμείς κερδίζουμε, εμείς θα μείνουμε στην κορυφή. Όλα εξαρτώνται από εμάς όσο παραμένουμε στην πρώτη θέση. Πρέπει να πάμε στην Τούμπα και να είμαστε όπως ήμασταν με τον Ολυμπιακό. Το ίδιο καλοί, το ίδιο συγκεντρωμένοι. Και να δούμε και αυτό το ματς σαν να είναι τελικός, γιατί στην πραγματικότητα αυτό είναι, ένας τελικός».

    Για τη Λεωφόρο και τους οπαδούς: 

    «Είναι μαγεία να παίζεις εδώ. Αγαπώ αυτό το γήπεδο. Αγαπώ να παίζω στη Λεωφόρο με τον κόσμο να βρίσκεται στις εξέδρες. Μπορεί να το έχετε ακούσει πολλές φορές, αλλά είναι αλήθεια αυτό που θα σας πω. Η ενέργεια που σου δίνει ο κόσμος σε αυτό το γήπεδο είναι τρομερή. Σαν να έχεις φτερά στα πόδια, θέλεις να παίζεις για το κοινό σου. Έρχεσαι και βλέπεις το γήπεδο γεμάτο δύο ώρες πριν από το παιχνίδι και ακούς τη φωνή τους από το πούλμαν κιόλας. Τραγουδούν συνεχώς, καταλαβαίνουν και εκείνοι πόσο σημαντικά είναι αυτά τα παιχνίδια. Νιώθεις το πάθος να σε παρασύρει. Είναι υπέροχο. Θέλουμε να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας στο τέλος της σεζόν».

    Για το κλίμα στην ομάδα: 

    «Είναι μια ομαδική δουλειά. Δεν είναι μόνο θέμα αμυντικών, αλλά συνοχής όλης της ομάδας και δουλειάς που έχει γίνει σε όλη τη σεζόν. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ, έχουμε ταιριάξει καλά και βοηθάμε πολύ ο ένας τον άλλον. Και στο γήπεδο και στην προπόνηση. Γι’ αυτό και βλέπετε αυτό το αποτέλεσμα όποιος και αν αγωνίζεται. Όπως είπα το σημαντικότερο όλων είναι να είμαστε υγιείς. Αν δεν έχουμε προβλήματα όλα θα εξαρτώνται από εμάς».

    0 0 Ψήφοι
    Article Rating
    Subscribe
    Notify of
    guest
    0 Comments
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα ασχόλια