Προγνωστικά Στοιχήματος 07/02/2018

    Λάρισα-ΠΑΣ Γιάννινα:

    Αν και έμεινε πίσω στο σκορ η Λάρισα κατάφερε να πάρει μεγάλο διπλό στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ με 2-1 και να έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα ημιτελικά.

    Στο πρωτάθλημα έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τον Πανιώνιο, απέχει 6 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

    Ο στόπερ Ζίζιτς επιστρέφει από τιμωρία, απών ο μέσος Ντέλετιτς.

    Μπήκε δυνατά ο ΠΑΣ προηγήθηκε, εντός έδρας κόντρα στη Λάρισα, αλλά στη συνέχεια γνώρισε οδυνηρή ήττα με 1-2, στο πρώτο παιχνίδι.

    Στο πρωτάθλημα έχασε εύκολα εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ με 3-1, ισοβαθμεί με τη σημερινή του αντίπαλο.

    Ο μέσος Χαλκιαδάκης επιστρέφει από τιμωρία, απόντες οι μέσοι Νικολιάς και Λίλα.

    Προϊστορία: Την τελευταία δεκαετία δύο φορές έχουν αναμετρηθεί στα Γιάννενα, αμφότερα τα ματς έληξαν ισόπαλα και με under.

    Πρόταση στοίχημα: Η Λάρισα έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση αλλά θα παίξει όσο πιο πολύ σφικτά, για να κλειδώσει το στόχο της. Ο ΠΑΣ φέτος δεν έχει ουσία στο παιχνίδι του και δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να χτυπήσει την πρόκριση, κρατάμε σαν προγνωστικό το no goal.

    Φρανκφούρτη-Μάιντς:

    Πολύ δύσκολα και στα πέναλτι η Φρανκφούρτη πέρασε το εμπόδιο της Χάιντενχαϊμ μετά το 0-0 της κανονικής διάρκειας και προκρίθηκε στο κύπελλο.

    Στο πρωτάθλημα γνώρισε σκληρή ήττα με 3-0 από την Άουγκσμπουργκ, είναι 6η αλλά μόλις στο -1 από την πρώτη τετράδα.

    Επιστρέφει από τιμωρία ο επιθετικός Ρέμπιτς, λείπει ο στόπερ Άμπραχαμ και 2 μακροχρόνιοι.

    Σπουδαία εμφάνιση για τη Μάιντς, κέρδισε καθαρά με 3-1 την Στουτγάρδη εντός έδρας και πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

    Στο πρωτάθλημα έχασε λογικά με 2-0 εντός έδρας από την Μπάγερν και έστω και σε ισοβαθμία είναι στη θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

    Χωρίς απουσίες.

    Προϊστορία: Σαφώς υπέρ της Μάιντς η πρόσφατη παράδοση με ρεκόρ 5-1-1, με 5/7 over και 2-3 τέρματα.

    Πρόταση στοίχημα: Η Άιντραχτ βλέπει σαν μια καλή ευκαιρία να περάσει στα ημιτελικά του κυπέλλου το σημερινό ματς και να ξεσπάσει μετά την κακή εμφάνιση με την Άουγκσμπουργκ. Η Μάιντς, έχει το νου της στο κύπελλο, αλλά δεν σημαίνει ότι θα αδιαφορήσει εδώ που έφτασε, κρατάμε σαν προγνωστικό το over. 

    Διαβάστε στο cleverbet.eu τις αναλύσεις των κορυφαίων πρωταθλημάτων, προγνωστικά για το κουπόνι πάμε στοίχημα, δείτε στατιστικά και βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων. Οι μεγαλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα σε περιμένουν με 100% Bonus εγγραφής για στοίχημα, casino!

    0 0 Ψήφοι
    Article Rating
    Subscribe
    Notify of
    guest
    0 Comments
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα ασχόλια