Προγνωστικά στοιχήματος 13/5/2017

    Αταλάντα-Μίλαν:

    Νωθρή η Αταλάντα, κόλλησε στο 1-1 εκτός έδρας με την Ουντινέζε, αυτή ήταν η 2η σερί ισοπαλία της, έχει ξεχάσει πότε έχασε τελευταία φορά, μετράει 5 σερί αμφίσκορα. Είναι 5η και στο -5 από την 4η Λάτσιο, στην έδρα της έχει κερδίσει τα 11 από τα 17 παιχνίδια της.

    Λείπουν ο στόπερ Ζουκάνοβιτς και οι μπακ Ντραμέ, Κονκό, Χάτεμπουρ.

    Τραγική η Μίλαν έχασε με 1-4 εύκολα εντός έδρας από τη Ρόμα, μένοντας για 4ο σερί αγώνα χωρίς νίκη, όλοι έληξαν με αμφίσκορα. Είναι στην 6η θέση και στο +3 από την 7η Ίντερ, εκτός έδρας έχει πολύ ισορροπημένο ρεκόρ με 6-6-5.

    Ο στόπερ Παλέτα και ο εξτρέμ Οκάμπος είναι τιμωρημένοι, λείπουν οι μπακ Αμπάτε, Αντονέλι και οι μέσοι Μποναβεντούρα, Πόλι.

    Πρόταση στοίχημα: Η Αταλάντα είναι πιο ομάδα συνολικά και θα παίξει για τη νίκη. Μπορεί η Μίλαν να είναι ντεφορμέ αλλά παραμένει δύσκολη αντίπαλος και στο τέλος της βραδιάς πιθανώς καμία δε θα χαλάσει η ισοπαλία, κρατάμε σαν προγνωστικό το Χ.

    Βέρντερ Βρέμης-Χόφενχαϊμ:

    Μετά από καιρό δεν ήταν καλή η Βέρντερ και έχασε εκτός έδρας με 4-3, επιστρέφοντας στα αρνητικά αποτελέσματα, επιθετικά είναι πολύ καλή. Απέχει μόλις ένα βαθμό από τις ευρωπαϊκές θέσεις, εντός έδρας έχει κερδίσει τα μισά από τα 16 παιχνίδια της.

    Ο στόπερ Μοϊσάντερ είναι τιμωρημένος, απών ο αριστερός μπακ Γκαρσία, λείπουν και 2-3 μακροχρόνιοι.

    Δεν ήταν αυτή που έπρεπε η Χόφενχαϊμ, έχασε με 2-1 από την Ντόρτμουντ εκτός έδρας, επιστρέφοντας στα αρνητικά αποτελέσματα, επιθετικά πάντως έχει το εύκολο γκολ. Είναι 4η και στο -2 από την 3η Ντόρτμουντ, εκτός έδρας μετράει 8 ισοπαλίες σε 16 αγώνες.

    Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

    Πρόταση στοίχημα: Επιστροφή στις νίκες θέλει η Βέρντερ που δίνει μάχη για την Ευρώπη και στην έδρα της εσχάτως είναι πολύ δυνατή. Η Χόφενχαϊμ μπορεί να θέλει την 3η θέση, αλλά εκτός έδρας δεν είναι τόσο πειστική, κρατάμε σαν πρόβλεψη το 1Χ.

    Σάντερλαντ-Σουόνσι:

    Χωρίς να είναι ιδιαίτερα καλή η Σάντερλαντ κέρδισε εκτός έδρας με 2-0 τη Χαλ και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Έχει και αυτή υποβιβαστεί μαθηματικά, στην έδρα της έχει κερδίσει μόλις τα 3 από τα από τα 18 παιχνίδια της.

    Αμφίβολοι οι μέσοι Κάτερμολ, Γκίμπσον, λείπουν και 2-3 μακροχρόνιοι.

    Αρκετά καλή η Σουόνσι, κέρδισε εντός έδρας με 1-0 την Έβερτον και παρέμεινε για 3ο σερί αγώνα αήττητη. Εκτός έδρας έχει πάρει μόλις 11 βαθμούς σε 18 αγώνες, απέχει μόλις ένα βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη.

    Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

    Πρόταση στοίχημα: Η Σάντερλαντ ανέλπιστα πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα της Χαλ, αλλά συνολικά και πάλι δεν έπεισε. Η Σουόνσι καίγεται για νίκη για τη σωτηρία της και έρχεται από καλά παιχνίδια. Δεν θα ανοίξει το ματς, κρατάμε σαν προγνωστικό το no goal.

    Διαβάστε στο cleverbet.eu τις αναλύσεις των κορυφαίων πρωταθλημάτων, προγνωστικά για το κουπόνι πάμε στοίχημα αλλά και στατιστικά και βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων. Οι μεγαλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα σε περιμένουν με 100% Bonus εγγραφής για στοίχημα, casino.

    0 0 Ψήφοι
    Article Rating
    Subscribe
    Notify of
    guest
    0 Comments
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα ασχόλια