Ρίχνει το ζάρι… στο παζάρι του χειμώνα!

    Γράφει ο Νότης Καμπέρης. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού δεν γίνεται υπό τις καλύτερες συνθήκες, με το κλίμα να είναι βαρύ. Τελευταία εικόνα εκείνη στην Θράκη… όταν και την τελευταία αγωνιστική της πρώτης περιόδου, ο Πανθρακικός τιμώρησε με 1-0 τους πράσινους.

    Ο Παναθηναϊκός και ειδικότερα ο Αντρέα Στραματσόνι καλείται να λύσει τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας με… 2-3 προσθήκες. Η ομάδα ταλαιπωρήθηκε οικονομικά από τις επενδύσεις του καλοκαιριού και τον πρόωρο αποκλεισμό από την Ευρώπη.

    Μένουν τα τυπικά για τον Μπουμάλ, έναν παίχτη που χρειαζόταν το τριφύλλι για να λύσει το πρόβλημα του στο σκοράρισμα. Βέβαια, η ευθύνη του είναι πιο μεγάλη και η φανέλα που θα φορέσει… πιο βαριά!

    Ο Νίνης θα ψάξει αλλού να βρει την τύχη του, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Ιταλό τεχνικό. Ένα δεκάρι που θα λείψει από τον κορμό της ομάδας. Οι ικανότητες του είναι σπάνιες, αλλά δεν εθεάθη ποτέ στο γήπεδο, να κάνει αυτά που γνωρίζει καλύτερα.

    Την μεγάλη ζαριά καλείται να την ρίξει ο «Στράμα», εάν αποχωρήσει ο πιο παραγωγικός παίχτης της φετινής ομάδας, ο Καρέλης. Σαφώς και τα χρήματα που θα λάβει η ομάδα θα είναι αρκετά, ωστόσο, ο παίχτης που θα αντικαταστήσει τον Έλληνα επιθετικό, πρέπει να είναι αντάξιος των προσδοκιών και να πλαισιώσει επάξια τον Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης.

    Κατά την άποψη μου, η ομάδα χρειάζεται να προσθέσει την χειμερινή περίοδο, ένα δεκάρι, έναν παίχτη «οργανωτή» και ένα δεξί μπακ.

    Επικοινωνήστε με τον συντάκτη σε: Facebook / Twitter / Instagram

    0 0 Ψήφοι
    Article Rating
    Subscribe
    Notify of
    guest
    0 Comments
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα ασχόλια